menu

Små juteposer

Som et af vores bedstsælgende produkter, vil du med sikkerhed træffe det rigtige valg når du køber en jutelignende gavepose. Materialet er en naturlig, holdbar fiber der minder om jute. Disse poser med bånd er skabt til at ligne vores små juteposer eller hessiske poser.

Funktioner Jute Poser

PE stofposer blødt føler jute look
Uden den muggen lugt af naturlig jute

Bestil din jute poser

100% pengene tilbage garantuee

 

Video udstillingsvindue

Se denne fantastiske video for at se, hvordan en af vores elskede kunder bruger jute poserne.

 

Fordelene ved at bruge vores juteposer

 • Små Organza Poser

  Få dit produkt bemærket

  Med Jute Drawstring-tasker bliver dine produkter bemærket. Jute poser er det ideelle tilbehør til at trække det naturlige, organiske udseende sammen, og harmonisere med det overordnede tema for din specielle dag.

 • De trives dit salg

  Hvorfor folk fortsat køber mere af dit produkt? Fordi de elsker den omtanke, som jute-strengposer bringer som en gaveemballageløsning.

 • Få stjernebedømmelser fra dine kunder

  Bare hvad jeg ledte efter. Vil bestemt købe noget mere. ” Nej, dette er ikke en vittighed, dette er en tilfældig produktanmeldelse på vores juteposer.

Kunde anmeldelser

  Hvorfor Vælge Vores Jutelignende Poser?

  Vores Jute miniposer egner sig perfekt til gaver på messer eller til firmaarrangementer. De fungerer som fantastiske og unikke alternative indpakningsløsninger for virksomheden, der ønsker at formidle en rå, naturlig fornemmelse til deres brand.

  Hvad med at give brylluppet eller den specielle fødselsdag et ægte, rustikt vintage touch? Juteposerne er det perfekte tilbehør, hvis du ønsker at skabe et naturligt, organisk look, der samtidig harmoniserer med det overordnede tema på din specielle dag.

  Vores jute snøreposer er også yderst populære til sommer-events! Hvis du ønsker et beskedent bryllup i haven – eller en udendørs fødselsdagsfest – er juteposer perfekte denne tid på året. Materialet er inspireret af naturen. Derudover kan du desuden tilføje en lille blomst til snøren for at tilføje lidt farve og detalje til dine små miniposer af jute.

  Jute er ikke et gennemsigtigt produkt, så dine gæster vil få sig en overraskelse når de åbner posen og opdager deres tankevækkende gave. Ligesom ægte jute, er vores små hessiske poser af højeste kvalitet og yderst holdbare, hvilket er med til at gøre dem til den perfekte indpakningsløsning for naturlige produkter eller små festgaver til din specielle begivenhed.

  Hvad er Egenskaberne på Vores Små Hessiske Poser?

  De små hessiske poser er tilgængelige i forskellige størrelse, vist herunder efter bredde gange højde:

  Mini: 7.5 cm x 10 cm.
  Lille: 10 cm x 15 cm.
  Medium: 15 cm x 20 cm
  Medium+: 18 x 24 cm.
  Stor: 20 cm x 30 cm.
  Ekstra stor: 26 x 35 cm

  Vores mini juteposer til engrossalg er lavet af PE-stof, hvilket er med til at gøre dem bløde at være ved. Derudover har de også et holdbart satinkabel, der måler 2,5 mm. Juteposerne har et autentisk poselignende udseende, når lukningen øverst anvendes. Derudover har poserne også en subtil, indvendig syning.

  De forskellige emballageløsninger inkluderer:

  Mini: 200 enheder per karton
  Lille, medium og medium: 100 enheder per karton
  Stor og ekstra stor: 50 enheder per karton

  Hvad Kan Du Forvente Fra Din Bestilling af Mini Juteposer?

  Vores juteposer bliver sendt med gratis, sporbar levering inden for tre dage.
  Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med din bestilling, tilbyder vi en 30-dages returneringspolitik.
  Juteposerne er tilgængelige i engrossalg i Storbritannien og på tværs af Danmark. Afgiv større ordrer for at opnå endnu bedre rabatter på vores priser.