menu

Snørepose fløjl

Vores snørede fløjlsposer er fremstillet af stof i højeste kvalitet, hvilket kan bidrage til at tilføje en snert af luksus i løbet af året. Vores fløjlsposer er samtidig praktiske og alligevel elegante, hvilket gør dem perfekte til indpakning og opbevaring af finere smykker.

Hvis du er i gang med at planlægge en fin middag, hvorfor så ikke opbevare dine gæsters gaver i disse stilede poser? Vores fløjlsposer er et elegant og tidløst alternativ til traditionelle indpakningsmetoder som gaveæsker eller almindelige gaveposer af papir.

Fløjlsposerne er perfekte til opbevaring og indpakning af smykker og andet delikat tilbehør, herunder lommeure, kæder, armbånd eller smykkesten. Vores smykkeposer er tilgængelige i engrossalg og egner sig perfekt til smykkehandlere som forstår vigtigheden af opbevaringen af finere smykker. Poserne kan for eksempel gives til kunderne til brug af ekstra beskyttelse og til opbevaring af deres nye køb.

Snørepose fløjl

Funktioner Snørepose fløjl

– Velour i overlegen kvalitet, let elastisk.
– Holdbart satinbånd i høj kvalitet, diameter 2,5 mm.

Bestil din Velour poser

100% pengene tilbage garantuee

 

Video udstillingsvindue

Se denne fantastiske video for at se, hvordan du kan tilpasse dine Shingyo-tasker.

 

Fordelene ved at bruge vores velour poser

 • Små Organza Poser

  Tilføj moulin rouge touch

  Alle elsker den berømte moulin rouge i Paris. Det røde fløjl er uløseligt forbundet med glamour og karisma. Folk elsker bare fløjl og selvfølgelig smukke smykker.

 • De trives dit salg

  Hvorfor folk fortsat køber mere af dit produkt? Fordi de elsker den omtanke, som jute-strengposer bringer som en gaveemballageløsning.

 • En kunde over vores fløjlsposer:

  Meget tilfreds med dette køb. Jeg var bekymret for at købe disse tanker om, at disse kan være ret hårde, plastikfarvet, fløjlsmateriale og billigt udseende, da de er så god. Jeg læste anmeldelser og besluttede at tage en chance. Jeg behøver ikke have bekymret mig, de er strålende, meget godt lavet og pænt spændt.

Anmeldelser af ægte velour

  Vores Snørede Fløjlsposer Kan Også Leveres Med Personligt Design

  Her på Shingyo er vi stolte af at kunne give vores kunder en unik oplevelse. Det er også derfor at vi giver dig muligheden for at få leveret dine snørede fløjlsposer med et personlig print alt efter dine ønsker.

  Hvis du leder efter en skræddersyet fløjlspose, giver vi dig mulighed for at få din egen tekst eller billeder trykket på forsiden af dine poser – dette kan for eksempel være din virksomheds logo eller anden grafik som du selv har designet. En af vores eksperter sidder klar til at gennemgå processen med dig, hvis du ønsker yderligere detaljer.

  Når du har valgt størrelse og farve på din fløjlspose, beder vi dig om at sende os det billede eller den grafik som du ønsker at få trykt på poserne. Herfra skærmprinter vi designet på forsiden af dine poser ved brug af en permanent blækopløsning.

  Vores Snørede Fløjlsposer Findes I Forskellige Størrelser og Farver

  Vores snørede fløjlsposer findes i to forskellige størrelser.

  Medium: 7,5×10 cm og 8x10cm
  Stor: 10×15 cm

  Poserne kan enten være røde eller sorte og inkluder en satinlukning på 2.5 mm i diameter.

  Der findes 100 enheder par karton.

  Hvad Kan Du Forvente fra Din Bestilling?

  Vi tilbyder gratis levering til vores kunder. Vi lever dine snørede fløjlsposer direkte til din dør inden for tre arbejdsdage.

  Hvis du ønsker at få dine poser leveret med et personligt tryk eller design, kan leveringen dog tage op til otte uger.

  Er du ikke fuldt ud tilfreds med din bestilling, kan du udnytte vores 30-dages returneringspolitik. Vores snørede fløjlsposer er tilgængelige i engrossalg i hele Storbritannien og på tværs af Europa.

  Vore små fløjlsposer måler 7,5×10, 8x10cm og vores medium poser har målene 10×15 cm. Disse smukke smykkeposer vil få dine produkter til at skinne og egner sig perfekt til indpakning af smykker eller andre fine gaver.

  Produktegenskaber:
  – Fløjl af fantastisk kvalitet, en smule elastisk.
  – Holdba sløjfe af satin i høj kvalitet, diameter på 2.5mm.