menu

Cosmétiques L’IKE Nødvendigt for at bevise dets naturlighed

Kosmetik IKE er et italiensk mærke, designet og produceret udelukkende af ildykosmetiklab srl, til stede på det italienske og udenlandske marked.

Takket være den erfaring, der er opnået gennem årene og takket være innovative teknikker, har dette mærke en bred vifte af organiske produkter (AIAB’er), dermatologisk testet og med materialer af høj kvalitet, der er fokuseret på de aktive ingrediensers funktionalitet til at tegne fordelene ved kroppen.

Ved produktionen af ​​hvert produkt undgår vi strengt brugen af ​​kemiske stoffer som parabener, petrolatus, farvestoffer og andre elementer, der er skadelige for personens velbefindende, alt materiale i strid med vores professionelle etik. Faktisk modtager kunden for hvert produkt den dokumentation, der er nødvendig for at bevise dets naturlighed.

Kosmetik IKE er også en parfume, beriger situationer, har drømme og kan have en energigivende eller afslappende effekt. Ike-kosmetik kender alle de individuelle dufte, og de gennemsyrer diskret hvert miljø med disse italienske følelser

Kosmetisk linje til beskyttelse, pleje og velvære af vores trofaste ledsagere.
Deres pleje er afgørende for et sundt liv, og takket være vores ekspertise besluttede vi at formulere og designe linjen af ​​LAIKA-certificeret kosmetik “BIO”

Sur web: www.likecosmetici.it “

- Besøg produktsiden af denne vare -
- Tilbage til alle showcases -