menu

Eco-Venlige, Stilfulde & Elegante Bomuldsposer

Hvis du er på jagt efter massekøb af bomuldsposer på nettet, kan du afslutte din søgen hos os. Vi er blandt de mest anerkendte leverandører af bomuldsposer i England og har gennem årene opbygget en solid liste bestående af tilfredse kunder. Bomuldsposer er blevet anvendt i hundredvis af år, og gennem den seneste tid er de kun blevet mere populære. De er miljøvenlige, stilfulde og elegante, og er en favorit blandt mange både store og små virksomheder i Storbritannien. Vi her hos Organza Bags er de førende leverandører af disse populære bomuldsposer og bringer dig smarte, men samtidig omkostningsvenlige poser, der kan foldes sammen og er biologisk nedbrydelige.

Bomuldsposer

Funktioner Bomuldsposer

100% organisk bomuld, twill struktur vævning (du kender det fra dine jeans)
Tung kvalitet på op til 180 gram

Bestil din bomuld strofposer

100% pengene tilbage garantuee

 

Video udstillingsvindue

Se denne fantastiske video for at se, hvordan en af vores elskede kunder Minty Wendy bruger bomuldsstrengsposerne.

 

Fordelene ved at bruge vores bomuldsstrengposer

 • Ingen pesticider eller gødning.

  Organiske produktionssystemer genopfylder og opretholder jordens frugtbarhed, reducerer brugen af giftige og vedvarende pesticider og gødning og bygger biologisk forskelligartet landbrug.

 • 100% bomuld i 180 gram twill

  Vores bomuld har en twill struktur vævning (du kender det fra dine jeans). Tung kvalitet på op til 180 gram.

 • Fantastisk emballage kan føre til større salg

  Hvorfor kommer vores kunder stadig tilbage til vores bomuldsmuslin-løbebånd? Fordi de får deres produkt til at skille sig ud og trives salget som ingen anden emballage.

Kunde anmeldelser

  Bestil bomuldsposer og fordel med det samme!

  Vores bomuldstrækposer er en af ​​vores topsælgere og fås i engrossalg og kan købes i fem forskellige størrelser.

  Ekstra lille: 9,5x10cm
  Lille: 10x15cm
  Medium: 15x20cm
  Medium +: 18x24cm
  Stor: 20x30cm
  XLarge: 26x35cm

  Vi har et stort udvalg af naturlige bomuldsposer – alt fra lette poser til den tungere type, således at vi kan imødekomme ethvert behov. Alt fra bomuldsposer til stroptasker, som leveres til virksomheder, events og andre forretninger over hele landet. Hvad enten du driver en tøjbutik eller ønsker at distribuere miljøvenlige tasker til en messe eller anden begivenhed, kan du være sikker på, at vi har det rette udvalg af produkter, der kan imødekomme præcis din virksomheds behov.

  Tilpassede Bomuldsposer Der Giver Din Virksomhed Blikfang

  Indkøbsposer er gennem længere tid blevet anvendt som et af de mest brugbare markedsføringsværktøjer, og vi forstår fuldt ud dine marketing-ambitioner med disse poser. Som dine perfekte partnere, sørger vi for, at de poser vi leverer dig holder din marketingkampagne i god stand og holder dig i spidsen foran konkurrenter. Vi tilbyder dig et solidt udvalg af forskellige trykte bomuldsposer, der desuden findes i mange forskellige farver og størrelser. Derudover sælger vi ikke blot tilpassede poser; vi designer dem med inspirerende og grafik samt tekster i vibrerende farver. De vækker ikke kun opmærksomhed, men opmuntrer også tilliden hos dine potentielle kunder.

  Brug Skræddersyede Bomuldsposer & Red Planeten

  Brugen af salgsfremmende bomuldsposer bidrager ikke kun til din brandpositionering, men er også med til at skåne vores planet. Vi her på Shingyo betragter ikke kun os selv som leverandører af bomuldsposer i engrossalg, men også som grønne hjælpere. Vi er efterhånden alle klar over, at plastikposer har resulteret i en miljøkatastrofe verden over. Udover at have påvirket havet, har brugen også ødelagt landbrugsarealer hvilket har forårsaget enorme skader på planeten. Når du vælger vores bomuldsposer, har du allerede taget de første små skridt hen mod vores mål om at redde miljøet fra yderligere skader. Tag gerne et kig på vores store udvalg af poser fremstillet af bomuld; vi har noget til alle behov.

  Vi tilbyder vores kunder en gratis leveringstjeneste med deres køb af bomuldstrækposer, hvis ordreværdien er større end DKK 750. Pakken leveres normalt inden for 2-3 arbejdsdage.

  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, skal du snakke med et medlem af vores team så hurtigt som muligt om vores 30-dages returret

  Vil du udskrive dit logo på bomuldsposerne?

  Vi sender dig gerne et gratis digitalt bevis, så du allerede kan se, hvordan dit logo ser ud på poserne. Send din fil (i vektorformat som. EPS pf. PDF) til info [@] shingyo.nl. (krokene er til at undgå spam).

  Benyt dig af en stor mængderabat