menu

Mini snøreposer af Linned – Festposer af Linned

Linned er et materiale af høj kvalitet, der samtidig er både holdbart og elastisk. Det anvendes ofte til at fremstille slidstærke produkter, herunder forklæder, håndklæder, duge og tasker.

Vores snøreposer af linned er blandt vores bedstsælgende produkter. En af grundene til at vores team er så vild med de snørede linnedposer, skyldes den simple, rustikke stil. Linned er også kendt for materialets holdbar- og alsidighed.

 

Funktioner Hør Poser

 Fladt vævet stof “legende” kvalitet.
– Stofsammensætning af bomuld / linned / PE.
– Holdbar, bomuldssnor i høj kvalitet 3mm.

Bestil din Hør poser

100% pengene tilbage garantuee

 

Video udstillingsvindue

Se denne fantastiske video for at se, hvordan en af vores elskede kunder bruger jute poserne.

 

Fordelene ved at bruge vores hør poser

 • Små Organza Poser

  Få dit produkt bemærket

  Med Jute Drawstring-tasker bliver dine produkter bemærket. Jute poser er det ideelle tilbehør til at trække det naturlige, organiske udseende sammen, og harmonisere med det overordnede tema for din specielle dag.

 • De trives dit salg

  Hvorfor folk fortsat køber mere af dit produkt? Fordi de elsker den omtanke, som jute-strengposer bringer som en gaveemballageløsning.

 • Få stjernebedømmelser fra dine kunder

  Bare hvad jeg ledte efter. Vil bestemt købe noget mere. ” Nej, dette er ikke en vittighed, dette er en tilfældig produktanmeldelse på vores juteposer.

Anmeldelser af ægte linned

 1. Cristiana Cardoso (verificeret ejer)

  Very good prices, fast delivery (with track and trace), efficient costumer service and the bags are as good as I expected. Zero complications. I will continue to buy these bags in the future.

Hvorfor Vælge Vores Mini Snøreposer af Linned?

Den tidløse, naturlige skønhed af vores linned snøreposer passer perfekt til sommerbryllupper eller havefester. De små snøreposer af linned egner sig perfekt til at gemme på små, tankevækkende gaver, som du kan give til dine gæster som tak.

Hvorfor Vælge Vores Miniposer af Linned til Din Virksomhed?

Den enkle, elegante appel og høje kvalitet af disse gaveposer af linned gør dem perfekt til brug på messer og til firmaarrangementer. Især er de blevet populære blandt kosmetiskfirmaer, der sælger naturlige eller håndlavede produkter samt sundheds- og velværeorganisationer, der ønsker at fremme et rent og simpelt brandimage.


Vi Tilbyder Personlige Designs på Vores Linnedposer

Med vores snøreposer af linned går vi et skridt videre og giver vores kunder mulighed for at få deres eget logo eller design printet på forsiden af posen. Denne proces involverer at anvende det ønskede design og trykke det på hver pose ved hjælp af en permanent blækopløsning.

Hvis du er i gang med at planlægge din bryllupsdag, hvorfor så ikke få den specielle dato trykt på gaveposerne således at dine gæster kan tage specielle minder fra dagen med hjem?

Hvis du skal fejre bryllupsdag eller en speciel fødselsdag, kan en speciel tekst eller et unikt design på posens forside tilføje et personligt præg og få minderne til at vare endnu længere

Eller hvis du er i gang med at promovere dit brand, kan du med fordel vælge at få dit log printet på poserne således at dine kunder og medarbejdere bliver påmindet om din virksomhed på positiv vis.

Hvad Er Egenskaberne På de Snørede Linnedposer?

De snørede linnedposer er tilgængelige i et udvalg af farver, vist herunder efter bredde gange højde:
Lille: 7.5 cm x 10 cm.
Medium: 10 cm x 15 cm.
Medium: 15 cm x 20 cm.
Stor: 18 x 24 cm.

Stoffet er lavet af bomuld, linned og en PE-blanding.

Linnedposerne inkluderer en stærk bomuldslukning øverst. De snørede miniposer består desuden af en subtil, indvendig syning.

Emballageløsningerne er som følger:
100 enheder per karton.
200 enheder per karton.