menu

Ekstra Store Organza Poser 20x28cm

Som en af vores bedst sælgende produkter, er vores store organza poser i engrossalg tilgængelige i elleve forskellige farver, hvilket også gør, at de egner sig perfekt til enhver begivenhed. Med vores store udvalg af forskellige farver, kan du være sikker på, at du kan finde en løsning der passer perfekt til dit events overordnede farvetema.
Hvis du foretrækker forskellige farver, kan du vælge vores blandede pakke med 10 farver.

Organza er et holdbart og alsidigt stof der anvendes til mange forskellige formål. Materialet anvendes normalt af designere og eventplanlæggere grundet dets alsidige natur og naturligvis også dets smukke look. En anden værdsat egenskab er dets semi-transparente look.

store organza poser 20x28cm varierede farver

Funktioner Store Organza-Poser

– PE Organza tasker er halvgennemsigtige.
– Lurex garn i metallisk sølvfarve øverst på posen.
– Medium materiale opvarmes, berøring / stivhed er ikke særlig hård, ikke for blød.
– Holdbart satinbånd i høj kvalitet med en bredde på 1 cm.

Bestil din store organza poser

100% pengene tilbage garantuee

 

Video udstillingsvindue

Se denne fantastiske video som vi lavede.

 

Fordelene ved at bruge vores store organza poser

 • Små Organza Poser

  Egnet til hvert produkt og arrangement

  Få dit produkt bemærket. Godt valg til din forretningsbegivenhed, messe, tilføj et søde touch til din specielle lejlighed

 • De trives dit salg

  Hvorfor folk fortsat køber mere af dit produkt? Fordi de elsker den omtanke, som jute-strengposer bringer som en gaveemballageløsning.

 • Små Organza Poser

  Få stjernebedømmelser fra dine kunder

  Bare hvad jeg ledte efter. Vil bestemt købe noget mere. ” Nej, dette er ikke en vittighed, dette er en tilfældig produktanmeldelse på vores juteposer.

Anmeldelser af ægte store organza poser

  Hvorfor Vælge Vores Store Organza Poser?

  Vore store snørede organzaposer er blandt vores bedst sælgende produkter. Disse poser egner sig perfekt til indpakningen af en medium flaske eller en æske chokolade. Alternativt kan de også anvendes til en børnefødselsdag – hvorfor ikke købe et udvalg af forskelligt farvede poser og fylde dem med små gaver og godter som dine gæster kan tage med hjem?

  Hvordan Kan Min Virksomhed Drage Nytte Af Ekstra Store Organza Poser?

  Vores store organza-gaveposer er af perfekt størrelse, og egner sig både til parfumeflasker eller skønhedsprodukter. De er også perfekte for virksomheder, der ønsker at reklamere for nye produkter og markedsføre deres lager. Eksempelvis kan din forretning indpakke produkter og markedsføre dem i henhold til specielle helligdage. Du kan for eksempel vælge rødt og bordeaux farveskema til Valentine’s Dag og et rødt og guldfarvet skema til jul.

  Hvad er Egenskaberne på De Store Organza Poser?

  De ekstra store organzaposer måler 20 cm x 28 cm (bredde gange højde) med en holdbar satinsløjfe på 4 mm.

  De store organza gaveposer er tilgængelige i 11 forskellige farver: rød, hvid, sort, guld, sølv, creme, vinrød (burgundy), pink, lilla, blå og orange.

  I vores blandede pakke vil du modtage 10 forskellige farver: rød, hvid, sort, guld, sølv, creme, vinrød (burgundy), pink, lilla og blå.

  Vores PE organza-poser er semi-transparente. Pakningen indeholder 100 enheder per karton.

  Hvad Kan Du Forvente fra Din Bestilling?

  Når du bestiller vores ekstra store organza poser kan du drage glæde af gratis levering inden for tre dage. Hvis du vælger at betale for den tilgængelige sporbare tjeneste, kan du til enhver tid spore din pakke under forsendelsen.

  Er du ikke fuldt ud tilfreds med din bestilling, kan du drage glæde af vores 30-dages returneringspolitik. Vores ekstra store organza poser er tilgængelige i engrossalg i Storbritannien og på tværs af Danmark.

  Store organza poser 20×28 satinsløjfe, tilgængelige i 11 forskellige farver.

  Produktegenskaber:
  – PE organzaposer som er semi-transparente.
  – Holdbar sløjfe af satin i høj kvalitet med en bredde på 4mm.