menu

Video udstillingsvindue

Se denne fantastiske video som vi lavede.

 

Små Organza Poser

Alle vores ekstra små gaveposer i engrossalg er tilgængelige i femten forskellige farver og egner sig perfekt til alle festlige begivenheder. Med så stort et udvalg af forskellige farver, kan du være sikker på, at du kan finde den perfekte løsning til dit farveskema hos os. Ellers kan du vælge vores pakke med 10 blandede farver.

Små Organza Poser

Funktioner Små Organza-Poser

– PE Organza tasker er halvgennemsigtige.
– Lurex garn i metallisk sølvfarve øverst på posen.
– Medium materiale opvarmes, berøring / stivhed er ikke særlig hård, ikke for blød.
– Vælg din størrelse: 7×12, 10×15, 15x20cm

Bestil din Små organza poser

100% pengene tilbage garantuee

 

Fordelene ved at bruge vores Små organza poser

 • Små Organza Poser

  Egnet til hvert produkt og arrangement

  Få dit produkt bemærket. Godt valg til din forretningsbegivenhed, messe, tilføj et søde touch til din specielle lejlighed

 • De trives dit salg

  Hvorfor folk fortsat køber mere af dit produkt? Fordi de elsker den omtanke, som jute-strengposer bringer som en gaveemballageløsning.

 • Små Organza Poser

  Få stjernebedømmelser fra dine kunder

  Bare hvad jeg ledte efter. Vil bestemt købe noget mere. ” Nej, dette er ikke en vittighed, dette er en tilfældig produktanmeldelse på vores juteposer.

Anmeldelser af ægte store organza poser

 1. Sandra Gammelgård (verificeret ejer)

  Perfekte til favour æsker

Organza er et stærkt og alsidigt stof, hvilket er perfekt til forskellige designformål. En af materialets vigtigste egenskaber, er det smukke look og dets semi-transparente natur. Materialet anvendes ofte til brudekjoler og bryllupstilbehør samt andre beklædningsgenstande – og egner sig også til at dekorere festrummet til større begivenheder.

Hvorfor Vælge Vores Ekstra Små Organza Poser?

De små organza gaveposer er blandt vores bedst sælgende produkter. Med deres beskedne størrelse, er vores ekstra små snørede organzaposer perfekte til opbevaring af små gaver og lignende – for eksempel smykker. Hvis du er i gang med at planlægge en familiebegivenhed eller din bryllupsdag, vil vores store udvalg af farver hjælpe dig med at finde den ideelle gavepose der harmoniserer med temaet til din specielle event. Eksempelvis kan de ekstra små organza poser anvendes til indpakning af gaver, som du kan give dine bryllupsgæster.

Hvordan Kan Min Virksomhed Drage Nytte af Små Organza Poser?

Virksomheder kan anvende de små organza-poser til opbevaring af prøver af nye produkter. Derudover er de især ideelle til brug på messer. Med femten forskellige farver at vælge imellem, kan du være sikker på, at du kan finde den perfekte gaveposer der reflekterer din virksomhed, og endnu vigtigere, dit brand image, hvilket får dig til at skille dig ud fra mængden.

Hvad Er Egenskaberne på de Små Organza Gaveposer

De ekstra små organza poser har målene 10x15cm cm (bredde gange højde) samt en holdbar satinsløjfe der måler 4mm i bredden.

Poserne er tilgængelige i 12 forskellige farver: sort, kongeblå, orange, hvid, rød, vinrød (burgundy), limegrøn, lilla, lyserød, creme, sølv og guld.

I den blandede pose finder du farverne: sort, kongeblå, hvid, rød, vinrød (burgundy), lilla, lyserød, crème, sølv og guld.

Vores PE-organza poser er semi-transparente. Der er 200 enheder i hver karton.