Din Leverandør af Miljøvenlige Små Poser
0 mini-cart
0.00 DKK

Ingen varer i kurven.

menu

Kategorier

Hvor sikre er mine personlige oplysninger?

Vi har passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret eller ulovlig adgang til eller hændeligt tab eller ødelæggelse eller beskadigelse af dine oplysninger. Når vi indsamler data via webstedet, indsamler vi dine personlige oplysninger på en sikker server. Vi bruger firewalls på vores servere. Når vi indsamler oplysninger om et betalingskort elektronisk, bruger vi kryptering ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) kodning. Selvom vi kan ikke garantere 100% sikkerhed, er det svært for en hacker at dekryptere dine oplysninger. Du anbefales kraftigt till ikke at sende hele kredit- eller betalingskortets detaljer gennem ukrypteret elektronisk kommunikation til os. Vi opretholder fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med indsamling, opbevaring og videregivelse af dine oplysninger. Gennem vores sikkerhedsprocedurer, kan vi lejlighedsvis anmode om bevis på din identitet, før vi videregiver personlige oplysninger til dig. Du er ansvarlig for at beskytte mod uautoriseret adgang til dit password og til din computer.

Kan jeg få poserne leveret til en anden adresse?

Alle vores ordrer kan sendes til en bestemt adresse. Dette kan også gøres i det andet trin under bestillingen: Udfyld detaljer. Her kan du vælge at indtaste en anden leveringsadresse og endda et andet land for levering.

Kan jeg spore min ordre?

Vi vil holde dig opdateret via e-mail med detaljerede sporingsoplysninger. Det er desværre ikke muligt at følge din ordre, hvis den er sendt med almindelig post.

Hvornår får jeg mine poser?

Du kan finde den forventede leveringsdato i email-bekræftelsen, som er sendt til din email-adresse. Du kan også finde det, hvis du logger ind på din Organzabagswholesale.co.uk konto og ser under “leveringsstatus”.

Annullere eller ændre en ordre

Hvis en ordre skal ændres eller annulleres, kan du gøre det ved at kontakte helpdesk. Annullering kan kun finde sted, når en pose endnu ikke er blevet behandlet. Du kan komme i kontakt med helpdesk via telefon, fax, e-mail eller chat. Kontaktsiden indeholder oplysninger om, hvordan du kommer i kontakt med Organzabagswholesale.co.uk. Skulle du have nogen spørgsmål om bestilling af store poser fra Organzabagswholesale.co.uk, eller hvis du har andre spørgsmål, kan du klikke på kontaktsiden for at se, hvordan du kan komme i kontakt med os.